Program magazin: L-V: 9:30-20:00, S: 10:00-17:00, Duminica: inchis | Comenzi telefonice la: 021 310 1960


Artist: A
Titlu: Ha Live At Vallhall [Cd+dvd]
Gen: Alternative&Indie, Club&Dance, Electronic, New Wave, Pop/Rock, SynthPop
Suport: CD, DVD
Casa discuri: Warner,
Sistem : PAL
Regiune : All region
Format: CD audio+DVD video
Release date:  29 AUG 2008

Original release date:
Durata :   min
Stare: nou(sigilat)
Observatii :

Link-uri utile :

Cod produs: 5051442913828

55.00 lei Seteaza alerta pret

In stoc

Pentru comenzi telefonice ne puteti contacta la:
021 310 1960


Continut pe cd si pe dvd :
1. Minor Earth Major Sky
2. The Sun Never Shone That Day
3. Little Black Heart
4. I've Been Losing You
5. Manhattan Skyline
6. Thought That It Was You
7. I Wish I Cared
8. Cry wolf
9. Mary Ellen Makes The Moment Count
10. Stay On These Roads
11. Early Morning
12. You'll Never Get Over Me
13. Velvet
14. The Sun Always Shines On TV
15. The Living Daylights
16. Hunting High And Low
17. Summer Moved On
18. Crying in the rain
19. Take On Me
20. Early Morning (Grimstad Version)
21. Summer Moved On (Grimstad Version)
22. Summer Moved On
23. Minor Earth Major Sky
24. Velvet
25. I Wish I Cared


Salveaza o alerta de pret si te anuntam imediat ce pretul scade!