Program magazin: L-V: 9:30-20:00, S: 10:00-17:00, Duminica: inchis | Comenzi telefonice la: 021 310 1960

BARBRA STREISAND - The Concerts (Blu ray)

Titlu: The Concerts
Gen: Adult Contemporary, Soft Pop/Rock, Vocal Pop
Suport: Blu ray
Casa discuri: Universal,
Zona:Regiunea B
Format :Blu-ray video
Continut : 1 buc
Release date:  16 apr 2009
Original relese date:  2008
Durata:  139 min
Stare: nou(sigilat)

Link-uri utile :

Cod produs: 0602517795884

Disponibil: Indisponibil

75.00 lei Seteaza alerta pret


Pentru comenzi telefonice ne puteti contacta la:
021 310 1960


1 Funny Girl Overture [Original Broadway Version]
2 Starting Here, Starting Now
3 Down with Love
4 The Way We Were
5 Ma Premiere Chanson
6 Evergreen
7 My Way
8 Come Rain or Come Shine
9 Funny Girl
10 The Music That Makes Me Dance
11 My Man
12 People
13 The Music of the Night
14 Jason's Theme
15 Carefully Taught/Children Will Listen
16 Unusual Way
17 What Are You Doing the Rest of Your Life?
18 Q&A
19 Happy Days Are Here Again
20 (Have I Stayed) Too Long at the Fair?
21 The Time of Your Life
22 A Cockeyed Optimist
23 Somewhere
24 My Shining Hour
25 Don't Rain on My Parade (Reprise)
26 Smile
27 Nobody's Heart (Belongs to Me)/When the Sun Comes Out
28 The Woman in the Moon
29 Senza Catene
30 Regresa a Mi


Salveaza o alerta de pret si te anuntam imediat ce pretul scade!