Program magazin: L-V: 9:30-20:00, S: 10:00-17:00, Duminica: inchis | Comenzi telefonice la: 021 310 1960

Barbra Streisand - The Essential (2cd)

Artist: Barbra Streisand
Titlu: The Essential
Gen: Pop, Traditional, Vocal Pop
Suport: CD
Format: CD Audio
Nr. buc: 2
Release date: 2002.02.04
Original relese date:
Stare: nou(sigilat)

Cod produs: 5099750625729

65.00 lei Seteaza alerta pret

In stoc

Pentru comenzi telefonice ne puteti contacta la:
021 310 1960


Disc: 1
1. Sleepin\' Bee
2. Cry Me a River
3. I Stayed Too Long at the Fair
4. Lover, Come Back to Me
5. People
6. My Man
7. Second Hand Rose
8. He Touched Me
9. Don\'t Rain on My Parade
10. Happy Days Are Here Again
11. On a Clear Day (You Can See Forever)
12. Stoney End
13. Since I Fell for You
14. What Are You Doing the Rest of Your Life?
15. Way We Were
16. All in Love Is Fair
17. Lazy Afternoon
18. Evergreen (Love Theme From \"A Star Is Born\")
19. My Heart Belongs to Me
20. You Don\'t Bring Me Flowers
21. Main Event/Fight
22. No More Tears (Enough Is Enough)
Disc: 2
1. Woman in Love
2. Guilty
3. Comin\' In and Out of Your Life
4. Memory
5. Papa, Can You Hear Me?
6. Piece of Sky
7. Putting It Together
8. Not While I\'m Around
9. Send in the Clowns
10. Somewhere
11. All I Ask of You
12. Children Will Listen
13. As if We Never Said Goodbye
14. I Finally Found Someone
15. Tell Him
16. I\'ve Dreamed of You
17. Someday My Prince Will Come [#][*]
18. You\'ll Never Walk Alone [#][*]


Salveaza o alerta de pret si te anuntam imediat ce pretul scade!