Program magazin: L-V: 9:30-20:00, S: 10:00-17:00, Duminica: inchis | Comenzi telefonice la: 021 310 1960

CHRIS BOTTI - Live With Orchestra (blu-ray)

Titlu: Live With Orchestra
Gen: Smooth, Solo Instrument, Easy Listening, Pop Soft Jazz
Suport: Blu ray
Casa discuri: Columbia, Sony BMG,
Zona:Regiunea B
Format :Blu-ray video
Continut : 1 buc
Release date:  8 may 2007
Original relese date:  2007
Durata:  157"
Stare: nou(sigilat)

Link-uri utile :

Cod produs: 0886970814799

270.00 lei Seteaza alerta pret

7-30 Zile

Pentru comenzi telefonice ne puteti contacta la:
021 310 1960


01 Someone To Watch Over Me
02 When I Fall In Love
03 A Thousand Kisses Deep
04 What Are You Doing The Rest Of Your Life? Featuring Sting
05 Good Morning Heartache Featuring Jill Scott
06 My One And Only Love Featuring Paula Cole & Burt Bacharach
07 The Look Of Love Featuring Paula Cole & Burt Bacharach
08 Cinema Paradiso
09 Pennies From Heaven Featuring Renee Olstead
10 Are You Lonesome Tonight? Featuring Paul Buchanan
11 Lover Man Featuring Gladys Knight
12 My Funny Valentine Featuring Sting
13 Why Not
14 One For My Baby
15 Bows (Credits)


Salveaza o alerta de pret si te anuntam imediat ce pretul scade!