Program magazin: L-V: 9:30-20:00, S: 10:00-17:00, Duminica: inchis | Comenzi telefonice la: 021 310 1960 0743011579

Whitney Houston - Greatest Hits [digipack] (cd)

Artist: Whitney Houston
Titlu: Greatest Hits [Digipack]
Gen: Adult Contemporary, Vocal Pop, Contemporary R&B
Suport: Best Of/Compilatie, CD
Casa discuri: Arista,
Produs in: EU
Nr.buc: 2
Data fabricatie:  14 oct 2013     
An aparitie : 2013
Format : CD audio
Inregistrare : studio
Durata :
Stare: nou(sigilat)
Observatii: hardback digibook

Cod produs: 0888837719520

50.00 lei Seteaza alerta pret

7-30 Zile

Pentru comenzi telefonice ne puteti contacta la:
021 310 1960 0743011579


CD 1:
1. Saving All My Love For You
2. Greatest Love Of All
3. One Moment In Time
4. I Have Nothing
5. I Will Always Love You
6. Run To You
7. You Give Good Love
8. All At Once
9. Where Do Broken Hearts Go
10. If You Say My Eyes Are Beautiful (Duet With Jermaine Jackson)
11. Didn't We All Most Had It All
12. All The Man That I Need
13. Exhale (Shoop Shoop)
14. Count On Me (Duet With Cece Winans)
15. I Believe In You And Me
16. I Learned From The Best
17. Same Script, Defferent Cast (Duet With Deborah Cox)
18. Could I Have This Kiss Forever (Duet With Enrique Iglesias)

CD 2
1. If I Told You That (Whitney Houston & George Michael)
2. Fine
3. My Love Is You Love
4. It Not Right But It's Okay
5. Heartbreak Hotel
6. Step By Step
7. Queen Of The Night (Cj Mackintosh Mix)
8. I'm Every Woman
9. Love Will Save The Day
10. I'm Your Baby Tonight
11. So Emotional
12. I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)
13. How Will I Know
14. I Will Always Love You (Hex Hector Mix)
15. Greatest Love Of All (Club 69 Mix)
16. It's Not Right But It's Okay (Thunderspuss Mix)
17. I'm Your Baby Tonight (Dronez Mix)


Salveaza o alerta de pret si te anuntam imediat ce pretul scade!